Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

DLH - Emission på 250 millioner


38922 14/2 2011 10:54
Oversigt

Så er der indkaldelse til EGF d. 8. Marts

DLH indkalder til ekstraordinær generalforsamling 8. marts, og der vil der, som meddelt 7. februar, blive skiftet ud i bestyrelsen og vedtaget en emission, således at selskabet kan opfylde betingelserne for at gennemføre en aftale med sine banker.

DLH skal hente 250 mio. kr. i en fortegningsemission, som skal reducere gælden og sikre en ny treårig bankaftale

Bestyrelsesformand Asbjørn Børsting og bestyrelsesmedlem fratræder på den ekstraordinære generalforsamling, hvor emissionen skal vedtages, oplyste DLH i en børsmeddelelse 7. februar. Som ny bestyrelsesformand peger bestyrelsen på Kurt Anker Nielsen, som i forvejen sidder i bestyrelsen i blandt andet Novo Nordisk og Vestas. Lars Green foreslås som nyt menigt medlem.

Emissionen vil, som tidligere meddelt, indebære, at aktieklasserne ophæves. A-aktier ombyttes til B-aktier i forholdet en til en. De nærmere omstændigheder omkring kapitaludvidelsen er ikke fastlagt, men tegningskursen på de nye aktier ventes at blive en favørkurs på 35-40 pct. i forhold til den teoretiske kurs, når retterne er fragået, oplyser DLH. En ny treårig bankaftale er på plads, men den er betinget af succesfuld gennemførsel af emissionen.






TRÅDOVERSIGT